24 oktober 2016

Division Events

U bent verantwoordelijk voor de organisatie van een evenement en kunt wel wat hulp gebruiken? Of u wilt de organisatie daarvan graag uit handen geven aan een professionele partij die u compleet kan ontzorgen? Dan bent u bij Division Events aan het juiste adres. Wij kunnen iedere opdracht, van klein project tot groot event van A tot Z voor u verzorgen. Dat betekent letterlijk van aankleding tot zaal en alles ertussenin. Wat wij niet in eigen beheer hebben vullen wij aan met de producten en diensten van onze eigen geselecteerde professionals. Zo durven wij bij elk evenement de kwaliteit te waarborgen waar de Division Group voor staat. Of het nu gaat om catering, verlichting, geluid, DJ’s, artiesten, decoratie, schoonmaken van de locatie of het vormgeven van uw uitnodigingen, bij Division Events geven wij graag een totaalplaatje af. Zo hebt u maar een aanspreekpunt voor, tijdens en na uw evenement. Wel zo helder!

Ik heb in het verleden veel ervaring opgedaan met het organiseren van op maat gemaakte events voor bedrijven zoals Telegraaf, NedCar en de Albert Heijn. Bij Division Group werken wij met wensenlijstjes, maar ook desgewenst vanuit een budget. Ook hier houden wij, net als bij onze afdeling Games, van korte lijntjes, met onze klanten en onze leveranciers. Zo waarborgen wij onze topkwaliteit. Division Events is snel, professioneel en met een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Wij hebben nog geen grenzen ontdekt wat betreft locatie, thema of proces.

Wilt u uw event in eigen bedrijf houden of kiest u voor een niet-standaard locatie? Wij houden graag het overzicht voor u en zorgen dat uw event onvergetelijk wordt! Neem gerust contact op wanneer u precies weet wat u wilt of werkelijk geen idee heeft. Ons doel is unieke belevenissen creëren met een wow garantie.

 

“Division Events, unforgettable is a choice!”