24 oktober 2016

Division Gaming

Onze Gaming tak is ontstaan doordat ik zelf op een aantal locaties werd geconfronteerd met defecte en verouderde speelautomaten. Zonde en bovendien onnodig. Met onze afdeling Division Gaming beschikken wij over een grote variatie aan kwaliteit games. Denk daarbij aan Airhockey, redemption games, life apps, grijpkranen, videospellen, kiddierides, schiet- en racegames en flipperkasten. Wij zijn onder andere leverancier met onze games en arcadekasten bij onze branchegenoten in de entertainmentsector. Denk hierbij aan een kartbaan, bioscoop of speelhal. Samen zorgen wij ervoor dat uw gasten op een plezierige wijze hun bezoek verlengen. Maar wist u dat onze games overal en voor iedereen mogelijk zijn?


Games in het bedrijfsleven

Wanneer u vaak wachtende klanten heeft kan het plaatsen van een game een leuk tijdverdrijf zijn. Maar ook op de werkvloer kan het een oplossing zijn om de dagelijkse sleur te doorbreken. Onze klanten vertellen ons dat er meer gelachen wordt, meer saamhorigheidsgevoel is en minder stress. Sommige van onze klanten beweren zelfs dat er minder ziekteverzuim is. Fantastische feedback! Het spelen van spellen is ook nog eens wetenschappelijk bewezen goed voor geheugen, motoriek en gezondheid.


Games verhogen de positieve werksfeer

Wilt u graag weten welk spel geschikt is voor uw bedrijf? Spellen zoals Tetris blijken goed voor het tactisch plannen. Een schietgame bijvoorbeeld is bewezen effectief om een beter zicht te creëren. Fysieke games zoals Airhockey zijn goed voor de gezondheid. Zo kunnen wij nog wel even doorgaan, neemt u vooral contact op, want wij adviseren graag.


Games voor klantenbinding

Divison Gaming helpt u ook om nieuwe klanten te trekken en bestaande klanten te behouden door middel van het plaatsen van één van onze games. Wij zijn ervan overtuigd dat games werken, omdat men bijvoorbeeld in de high score wilt blijven staan, maar ook omdat zij iets kunnen winnen. Zo brachten wij onlangs een grijpmachine naar een klant van ons. In één van de ballen die men kon grijpen zat een prachtige prijs; een complete tuinmetamorfose. Bij een andere klant brachten wij knuffels die aansloten bij het thema dat zij dat jaar hadden doorgevoerd in hun uitingen. Hier waren het vooral de kinderen die hun ouders naar het desbetreffende bedrijf wisten te overtuigen.
Ook geheel gethematiseerde speelautomaten in de stijl van uw bedrijf behoren tot de mogelijkheden.


Wilt u ook een ludieke manier om uw klanten te plezieren? Wij denken graag met u mee!

Onze games kunt u op diverse manieren instellen. Zo kan een Game extra inkomsten genereren, maar deze kan ook op Free Modus ingesteld worden zodat het een extraatje wordt voor uw werknemer of klant. Ons aanbod is zeer divers, denk aan huren voor een dag of zelfs de aankoop van een arcadekast, airhockeytafel of één van onze andere games behoort tot de mogelijkheden. Wij adviseren u graag. Verhoog uw bedrijf funfactor met Division Gaming.

 

“Division Gaming, making fun is a choice!”