24 oktober 2016

Over Ons

Division Group is in handen van eigenaar Frank Ockers, de derde generatie van een enthousiaste en gedreven ondernemersfamilie.

Ondernemen zit in mijn DNA. Ik ben vanuit het familiebedrijf altijd actief geweest in de amusementenbranche. Door de jaren heen ben ik op veel locaties geweest en heb met veel partijen mogen samenwerken. Ik zag en zie continue mogelijkheden, kansen en uitdagingen die ik graag wil aanpakken. Met Division Group zijn wij de totaalpartner die kwaliteit en service bieden in onze diensten en producten.

Wij onderscheiden ons met Division Group door echt te luisteren naar de klant, mee te denken en met een verrassende oplossing te komen. Van het opleuken van uw kantine, het compleet verzorgen van uw bedrijfsfeest of de invulling geven aan uw publieksevenement. Wij zorgen ervoor dat bij ieder project de ultieme belevenis gecreëerd kan worden.

Met Division Group houden we ontwikkelingen in ons netwerk nauwlettend in de gaten zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en rages waar kwaliteit altijd voorop staat. Wij hebben klanten die precies weten wat ze willen, klanten die denken dat ze het weten en klanten die geen enkel idee hebben. Die kunnen allemaal bij ons terecht.

Wij hebben niet alles in eigen huis, maar we hebben wel altijd een passende oplossing. Wij hebben nog nooit nee hoeven te verkopen of iemand teleur moeten stellen, want zelfs als onze partners uit ons zorgvuldig geselecteerde netwerk het niet hebben, zetten wij alles op alles om iets wat niet bestaat zelf te ontwikkelen!

De Division Group bestaat momenteel uit de volgende twee takken, onze afdeling Gaming en onze afdeling Events. Hiermee kunnen wij een unieke marketingtool voor u inzetten en op elke entertainmentvraag een passend antwoord geven.

 

“Division Group, quality is a choice!”